Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g2.1g1.8kcal0.4g0g0g0g
Kvinoa, jyvät1.2g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g0.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g20kcal1.6g1.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g10kcal0.8g0.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g110kcal8.9g10g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395