Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.4g1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]0.5g1.6kcal0.1g0g0.2g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sitruuna kuorittu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g15kcal0.4g0.8g1g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.2g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g82kcal2.2g4.4g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249209