A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g3.1g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.3g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g23kcal1.6g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko9g12kcal0.8g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g128kcal8.9g1.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278306