Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.6g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g8kcal0.4g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g4kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g43kcal2.2g3.3g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340111