Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis2g2.2kcal0.4g0g0.1g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g0.8g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g0.4g0.2kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g16kcal1g1.8g0.4g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.5g0.9g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g86kcal5.5g9.9g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91678