Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Kaali, valkokaali4.7g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g16kcal1g0.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g8kcal0.5g0.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g92kcal5.6g4.5g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423