Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g1.6g6.5kcal0.1g1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2.6g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0g
Karpalo 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1.3g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g36kcal1g5.4g1.2g0g
Valittu annoskoko9g18kcal0.5g2.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g1.4g0.3g0g
Arvot/100g100g202kcal5.6g30g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239