Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2.4g2.7kcal0.6g0g0.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g2g7kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g2.2g3.9kcal0.3g0.5g0g0.3g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1.4g2.4kcal0g0g0.2g0.1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g34kcal2.4g3.8g0.8g1.2g
Valittu annoskoko9g17kcal1.2g1.9g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g191kcal13.3g21.1g4.4g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023