Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Risottoriisi (Pirkka)1g3.2kcal0.1g0.8g0g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)0.5g0.2kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu2.4g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Aurajuusto0.6g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g18kcal0.4g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko9g9kcal0.2g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.1g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g102kcal2.2g12.4g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123