Mehevät jauhelihapihvit

Laita lämpimään veteen korppujauhot ja sipulikeittoainekset turpoamaan.

Lisää muna ja sinappikurkkusalaatti sekä jauheliha.

Mausta suolalla, chilipippurilla, mustapippurilla ja basilikalla.

Muotoile taikinasta pihvejä tai lihapullia ja paista leivinpaperin päällä 200 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.9g8.1kcal0.9g0g0.5g0g
Sinappikurkkusalaatti Rainbow1g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)0.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Korppujauho 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g26kcal2.2g1.6g1.2g0g
Valittu annoskoko9g13kcal1.1g0.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g143kcal12.2g8.9g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54218