Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka3.3g2.8kcal0.6g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)2.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly0.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g20kcal1.8g1g0.8g0g
Valittu annoskoko9g10kcal0.9g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g115kcal10.1g5.6g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176956