Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl10g13kcal1.3g0g0.8g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Voi 6.3g46kcal0.1g0g5.1g0g
Maito, Kevyt11g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g359kcal6.4g52g13g2.6g
Valittu annoskoko80g180kcal3.2g26g6.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna40g90kcal1.6g13g3.3g0.7g
Arvot/100g100g225kcal4g32.5g8.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149