Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Fariinisokeri8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g20g17kcal0.2g3.6g0.1g0.4g
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g71kcal2.1g14.5g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Suklaa tumma 8.3g43kcal0.3g4.4g2.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g490kcal7.4g80g14.4g3g
Valittu annoskoko80g245kcal3.7g40g7.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna40g122kcal1.9g20g3.6g0.8g
Arvot/100g100g306kcal4.6g50g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181