Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 16g64kcal0g15.7g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g1.7g6.5kcal0g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Porkkana 17g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g489kcal8.8g74.2g16.4g2.6g
Valittu annoskoko80g245kcal4.4g37.1g8.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna40g122kcal2.2g18.6g4.1g0.7g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.4g10.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671