Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g11g95kcal0g0g10.7g0g
Kookosrasva 100 % 22g198kcal0.2g0g22.2g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton10g33kcal2.4g1.1g2.1g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g12g27kcal0.6g6.1g0.1g4.9g
Manteli 8.2g51kcal2g0.5g4.5g0.6g
Saksanpähkinä 2.9g20kcal0.4g0.1g1.9g0.5g
Hasselpähkinä 2.1g13kcal0.3g0.1g1.3g0.4g
Rusina 11g33kcal0.3g6.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g938kcal12.4g29.2g85.8g15g
Valittu annoskoko80g469kcal6.2g14.6g42.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna40g234kcal3.1g7.3g21.5g3.8g
Arvot/100g100g586kcal7.8g18.3g53.6g9.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201