KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.7g2.7kcal0.5g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 8.8g26kcal0.8g4.6g0.2g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.7g0.3g0.8g
Flora culinesse3.7g27kcal0g0g3g0g
Maitorahka (Pirkka)18g12kcal2.2g0.7g0.1g0g
Siirappi 2.9g8.9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g318kcal11.8g48.4g7.2g4.6g
Valittu annoskoko80g159kcal5.9g24.2g3.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna40g80kcal3g12.1g1.8g1.2g
Arvot/100g100g198kcal7.4g30.2g4.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114584