Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki17g9kcal1.4g0.8g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.7g0.2kcal0g0g0g1.4g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g3.3g19kcal0.6g0.2g1.7g0.4g
Kauralese 8.3g30kcal1.5g3.8g0.6g1.5g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g8.3g50kcal1.8g0.6g4.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%20g46kcal5.8g0.5g2.4g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g372kcal27.4g13.2g22.6g6.6g
Valittu annoskoko80g186kcal13.7g6.6g11.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna40g93kcal6.9g3.3g5.7g1.7g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.2g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114658