Blistan uunilohi

Leikkaa tuoreeseen lohifileeseen viiltoja.

Käytä mausteina esim.

sitruunapippuria ja kalamaustetta.

Halutessasi voit lisätä suolaa.

Vuoan voi voidella öljyllä mikäli kalan pohjaantarttumisen haluaa estää.

Teelusikallinen esim.

auringonkukkaöljyä riittää.

Anna kalan maustua jääkaapissa yön yli, mikäli mahdollista.

Uuniin laittaessa lisää purkki ruokakermaa (esim.

Flora kevyt ruoka 7%) sekä Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus-prk.

Paista 175° n. 45min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Blista
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja40g66kcal6.7g0g4.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%13g11kcal0.1g0.6g0.9g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%13g16kcal0.4g0.3g1.6g0g
Puutarhurin sekoitus Apetit (parsakaali, porkkana, maissi)15g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g200kcal15g4.2g13.8g0.8g
Valittu annoskoko80g100kcal7.5g2.1g6.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g50kcal3.8g1.1g3.5g0.2g
Arvot/100g100g125kcal9.4g2.6g8.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117982