Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g22g18kcal0.2g4g0.1g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g13g90kcal0g0g10g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g10g15kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g495kcal5.2g64g21.8g2g
Valittu annoskoko80g247kcal2.6g32g10.9g1g
Annoskoko puolitettuna40g124kcal1.3g16g5.5g0.5g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40g13.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468