Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 9g13kcal0.2g2.8g0g0.1g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g28g20kcal1.4g3.4g0.2g0g
Soijakastike 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)27g20kcal4.8g0.1g0.3g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g13g12kcal2.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g149kcal17.8g13g3.4g0.2g
Valittu annoskoko80g75kcal8.9g6.5g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna40g37kcal4.5g3.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g93kcal11.1g8.1g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560