Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.7g16kcal0g3.8g0g0.1g
Kaakao (Oboy, original)0.8g2.9kcal0g0.6g0g0g
Liivate 1.2g4.1kcal1g0g0g0g
Flora vispi 20%16g35kcal0.5g0.8g3.1g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g7.8g37kcal0.2g5g1.7g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen2.4g13kcal0.3g1.2g0.8g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 16g5.4kcal0.5g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g390kcal9.6g52.8g14.8g0.2g
Valittu annoskoko80g195kcal4.8g26.4g7.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna40g97kcal2.4g13.2g3.7g0.1g
Arvot/100g100g243kcal6g33g9.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376