Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki35g24kcal4.2g1.4g0.1g0g
Edam 24% (Arla)21g67kcal5.4g0g5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Vehnälese 1.7g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.3g10kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g258kcal24.4g7.8g14g2.2g
Valittu annoskoko80g129kcal12.2g3.9g7g1.1g
Annoskoko puolitettuna40g65kcal6.1g2g3.5g0.6g
Arvot/100g100g161kcal15.2g4.9g8.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577