Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g6.3g19kcal1.3g0.1g1.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)6.3g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g6.3g10kcal1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g107kcal6g5.6g7g1.4g
Valittu annoskoko80g54kcal3g2.8g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g27kcal1.5g1.4g1.8g0.4g
Arvot/100g100g67kcal3.7g3.5g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353419