Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g63g90kcal12.5g0g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Lanttu 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g211kcal27.6g0.8g10.8g0.2g
Valittu annoskoko80g105kcal13.8g0.4g5.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna40g53kcal6.9g0.2g2.7g0.1g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893