Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.3g0.1g0.3g
Punajuuri 18g6.9kcal0.2g1.2g0g0.4g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g8g13kcal0.2g0.3g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g84kcal2g11.8g2.8g1.4g
Valittu annoskoko80g42kcal1g5.9g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g21kcal0.5g3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013