Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Kardemumma, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 13g37kcal2.3g0.3g3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl2g12kcal0.4g0.1g1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g511kcal10.8g57.6g25.2g2g
Valittu annoskoko80g256kcal5.4g28.8g12.6g1g
Annoskoko puolitettuna40g128kcal2.7g14.4g6.3g0.5g
Arvot/100g100g320kcal6.8g36g15.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424