Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g25g36kcal1.3g7.2g0.2g0.3g
Maito, Kevyt34g16kcal1.1g1.6g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g190kcal11.2g17.8g8g0.6g
Valittu annoskoko80g95kcal5.6g8.9g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g48kcal2.8g4.5g2g0.2g
Arvot/100g100g118kcal7g11.1g5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040