Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 18g23kcal3.8g0g0.8g0g
Naudan paahtopaisti18g20kcal3.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g99kcal15.8g2.2g2.6g1g
Valittu annoskoko80g50kcal7.9g1.1g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna40g25kcal4g0.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355