Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g23g13kcal2.1g1.2g0g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)11g12kcal0.3g1.8g0.4g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä9g5.5kcal0g1.4g0g0.1g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli1.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.9g3.3kcal0.8g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä8.9g5.3kcal0g1.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g4.7g1.9kcal0g0.5g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker4g16kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g183kcal8.2g33g1.8g0.6g
Valittu annoskoko80g91kcal4.1g16.5g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g46kcal2.1g8.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g114kcal5.1g20.6g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813