Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Arla Apetina 8% feta21g31kcal3.3g0.8g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g3.1g2.3kcal0g0.6g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%21g13kcal0.3g0.6g1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus10g36kcal2.4g5.5g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g208kcal18.6g16g7.6g1.6g
Valittu annoskoko80g104kcal9.3g8g3.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna40g52kcal4.7g4g1.9g0.4g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121087