Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 26g17kcal0.8g1.2g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g3.9g15kcal1.1g0.1g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Makaroni (myllynparas raaka)26g91kcal3.3g18.1g0.5g0.8g
Paistijauheliha 10%18g31kcal3.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g326kcal18.4g39g10.4g1.6g
Valittu annoskoko80g163kcal9.2g19.5g5.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna40g81kcal4.6g9.8g2.6g0.4g
Arvot/100g100g203kcal11.5g24.3g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103