Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Kevytmaito (Valio)9g4.3kcal0.3g0.4g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g9g34kcal2.6g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g197kcal12.6g3.4g14.2g2.2g
Valittu annoskoko81g98kcal6.3g1.7g7.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna40g49kcal3.2g0.9g3.6g0.6g
Arvot/100g100g122kcal7.8g2.1g8.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690