Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)22g8.8kcal0.4g1.8g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)22g7.7kcal0.4g1.5g0g0.3g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g14g12kcal0.7g2.3g0g1g
Pirkka naudan jauheliha 400g23g51kcal4.3g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g160kcal11.6g11.2g7.6g2.6g
Valittu annoskoko80g80kcal5.8g5.6g3.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna40g40kcal2.9g2.8g1.9g0.7g
Arvot/100g100g99kcal7.2g7g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791