Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%24g15kcal2.6g1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml2.3g0.5kcal0.2g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 17g12kcal0.1g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g312kcal10.4g29.2g16.8g0.8g
Valittu annoskoko80g156kcal5.2g14.6g8.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g78kcal2.6g7.3g4.2g0.2g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.2g10.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284