Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 29g10kcal0.2g1.6g0g0.4g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl29g100kcal0.6g0.9g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g335kcal1.8g33.6g20.6g1.6g
Valittu annoskoko81g168kcal0.9g16.8g10.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna40g84kcal0.5g8.4g5.2g0.4g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.9g12.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891