Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g22g37kcal4.2g0g2.2g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 22g7.4kcal0.2g1.2g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.3g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g97kcal9.2g3.2g4.8g1.2g
Valittu annoskoko81g49kcal4.6g1.6g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g24kcal2.3g0.8g1.2g0.3g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301303