Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 33g63kcal9g0g3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)15g12kcal0.1g0.5g1g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Korppujauho 3.6g13kcal0.4g2.7g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g231kcal23.4g7.4g11.2g0.8g
Valittu annoskoko81g115kcal11.7g3.7g5.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g58kcal5.9g1.9g2.8g0.2g
Arvot/100g100g143kcal14.5g4.6g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992