Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 15g10kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana 6.6g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%10g17kcal1g0.7g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g60kcal2.4g6.6g2.2g0.6g
Valittu annoskoko81g30kcal1.2g3.3g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g15kcal0.6g1.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g37kcal1.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849