Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.5g4.9kcal0g1.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Mustikka metsä- 29g13kcal0.1g1.9g0.2g1g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Kaurahiutale 5.1g19kcal0.7g2.9g0.4g0.5g
Kananmuna kuoreton 8.1g12kcal1g0g0.8g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 15g79kcal0.1g0.1g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g413kcal6.4g47.8g20.6g3.8g
Valittu annoskoko81g207kcal3.2g23.9g10.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna40g103kcal1.6g12g5.2g1g
Arvot/100g100g257kcal4g29.7g12.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306