Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g2.3g14kcal0g0g1.6g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g7.5g34kcal0.6g5.1g1.2g0.3g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g15g26kcal1.2g0.8g1.9g0.4g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokosokeri8.3g34kcal0g8.2g0g0g
Smetana, Valio, hyla7.5g29kcal0.2g0.2g3.2g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g7.5g15kcal0.3g0.9g1.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Mustikka metsä- 19g8.3kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Liivate 0.7g2.6kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g372kcal7g41.8g19g2.6g
Valittu annoskoko81g186kcal3.5g20.9g9.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna40g93kcal1.8g10.5g4.8g0.7g
Arvot/100g100g231kcal4.3g25.9g11.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217665