Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g16g51kcal1.9g0g4.8g0g
Herkkusieni säilyke 22g3.7kcal0.5g0g0.1g0.5g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Punaviini 4.7g3.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g33g108kcal4.3g21.2g0.6g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g336kcal13.6g42.8g11.2g5.8g
Valittu annoskoko81g168kcal6.8g21.4g5.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna40g84kcal3.4g10.7g2.8g1.5g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.6g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981