Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g26g34kcal4.1g0g1.9g0g
Maustekurkku12g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka7.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g3.9g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 15g44kcal0.2g0.9g4.5g0g
Kananmuna, keitetty 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g191kcal11.6g3.8g14.6g0.8g
Valittu annoskoko81g95kcal5.8g1.9g7.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g48kcal2.9g1g3.7g0.2g
Arvot/100g100g119kcal7.2g2.4g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780