Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 9g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 9g13kcal0.3g2.3g0.2g0.3g
Fenkoli, annos 100g9g2.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g4.7g5.6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g63kcal1.6g9.4g1.8g1.4g
Valittu annoskoko81g32kcal0.8g4.7g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g16kcal0.4g2.4g0.5g0.4g
Arvot/100g100g39kcal1g5.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094