Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g30g113kcal2.1g14.9g4.8g0.5g
Raparperi 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.3g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g16g30kcal0.4g0.8g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g381kcal7.4g47.8g17g1.6g
Valittu annoskoko81g191kcal3.7g23.9g8.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna40g95kcal1.9g12g4.3g0.4g
Arvot/100g100g237kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355