Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Makaroni, tumma 10g37kcal1.4g6.8g0.3g0.6g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%13g7.5kcal0.2g0.4g0.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g239kcal13.2g17.4g12.6g2.4g
Valittu annoskoko81g120kcal6.6g8.7g6.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna40g60kcal3.3g4.4g3.2g0.6g
Arvot/100g100g148kcal8.2g10.8g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341