Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 16g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Uudet perunat keitetty25g19kcal0.4g4g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Keräkaali, 100g6.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g91kcal3.6g11.6g3g1.4g
Valittu annoskoko81g45kcal1.8g5.8g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g23kcal0.9g2.9g0.8g0.4g
Arvot/100g100g56kcal2.2g7.2g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745