Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g22g81kcal1g6.8g5.5g0.8g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja22g17kcal3.7g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g227kcal11.8g14g13.4g1.8g
Valittu annoskoko81g114kcal5.9g7g6.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g57kcal3g3.5g3.4g0.5g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674