Kreikkalainen kalavuoka

Tän ei ole tarkoitus olla mikään Pirkka-mainos, mut nää tuotteet nyt vaan sattuu olemaan Pirkkaa :)

3 pkt Pirkka kahden kalan kuutiota pakasteena
300 g tuoretta tai pakaste parsakaalia
1 prk Pirkka fetajuustokuutiota öljyssä (öljy valutettu pois)
2 prk Valio ruokakerma 5%

aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja

tuore parsakaali kannattaa esikypsentää keittämällä ensin, samalla voi pelkät kalakuutiot laittaa lämpenevään uuniin sulamaan.

Kun parsakaali on kypsentynyt sopivaksi, niin lisätään muut aineet vuokaan ja kypsennetään n. 200 asteisessa uunissa n. 35 min tai niin kauan että pinta on kauniin ruskea.

Tarjoillaan täysjyväriisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Elviira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g35g35kcal6.7g0g0.8g0g
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka)15g40kcal2.6g0.3g3.1g0g
Parsakaali, tuore, 257g12g3.5kcal0.5g0.2g0g0.2g
Ruokakerma Valio 5%16g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Aurinkokuivatut tomaatit ilman öljyä2g3.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)2g2.3kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g187kcal20.2g2.4g10.2g0.4g
Valittu annoskoko81g93kcal10.1g1.2g5.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna41g47kcal5.1g0.6g2.6g0.1g
Arvot/100g100g115kcal12.5g1.5g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138905