Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)8.2g29kcal1.1g5.7g0.1g0.2g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)14g5kcal0.1g1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%24g51kcal4.3g0g2.9g0g
Porkkanaraaste 200g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Pizzamix juusto6.5g22kcal1.3g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g239kcal14g16.2g11.4g1g
Valittu annoskoko81g120kcal7g8.1g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g60kcal3.5g4.1g2.9g0.3g
Arvot/100g100g148kcal8.7g10g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141891