Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)17g6.8kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g11g6.6kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.7g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g8.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 18g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g129kcal8.6g12.2g4.6g1.6g
Valittu annoskoko81g65kcal4.3g6.1g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g32kcal2.2g3.1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g80kcal5.3g7.5g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185